Ngarep > Produk > Kembang Ponggawa

Kembang Ponggawa

Kembang artifisial luwih disenengi kanthi kaunggulan unik kanthi rega murah, kualitas apik, biaya perawatan murah, lan tanpa kalah asring dibukak!

Kembang gawean kanthi warna sing apik banget, bentuke unik, bermartabat lan elegan, lan duwe wektu panyimpenan sing suwe. Papat musim mekar kaya musim semi. Rega regane luwih murah tinimbang kembang seger, lan ruang bathi pasar akeh.

Ana macem-macem jinis kembang buatan, lan ora bakal kekurangan barang amarga owah-owahan musim; wong sing seneng kembang lan alergi terhadap serbuk sari bisa seneng kanthi yakin.
View as  
 
Kualitas Tinggi 5 Cabang Peony Bouquet Bunga Ponggawa Kanggo Dekorasi Rumah

Kualitas Tinggi 5 Cabang Peony Bouquet Bunga Ponggawa Kanggo Dekorasi Rumah

Barang Ora:
20116725-20
Ukuran standar: 30 * 5cm
MOQ: 800 pcs
Rega FOB: $ 0,1- $ 1,3 / pc
Logo lan pengepakan bisa disesuaikan
Ketentuan pembayaran: TT LC DP DA OA West Union lsp;

Maca liyaneKirim Enquiry
Kembang Plastik Gaya Anyar Ninggalake Kembang Modis Mawar Kanggo Dekorasi Rumah

Kembang Plastik Gaya Anyar Ninggalake Kembang Modis Mawar Kanggo Dekorasi Rumah

Barang Ora:
20116725-19
Ukuran standar: 30cm
MOQ: 800 pcs
Rega FOB: $ 0,1- $ 1,3 / pc
Logo lan pengepakan bisa disesuaikan
Ketentuan pembayaran: TT LC DP DA OA West Union lsp;

Maca liyaneKirim Enquiry
Pabrik Disesuaikan 5 Branched 45 Kepala Tanduran Kembang Cilik Kanggo Dekorasi Omah lan Taman

Pabrik Disesuaikan 5 Branched 45 Kepala Tanduran Kembang Cilik Kanggo Dekorasi Omah lan Taman

Barang Ora:
20116725-18
Ukuran standar: 45 * 2.5cm
MOQ: 800 pcs
Rega FOB: $ 0,1- $ 1,3 / pc
Logo lan pengepakan bisa disesuaikan
Ketentuan pembayaran: TT LC DP DA OA West Union lsp;

Maca liyaneKirim Enquiry
Regane apik 5 Cabang 13 Kepala Kembang Lotus Mawar Kanggo Gunaan Dekorasi Dekorasi Taman lan Taman

Regane apik 5 Cabang 13 Kepala Kembang Lotus Mawar Kanggo Gunaan Dekorasi Dekorasi Taman lan Taman

Barang Ora:
20116725-17
Ukuran standar: 30 * 3.5cm
MOQ: 800 pcs
Rega FOB: $ 0,1- $ 1,3 / pc
Logo lan pengepakan bisa disesuaikan
Ketentuan pembayaran: TT LC DP DA OA West Union lsp;

Maca liyaneKirim Enquiry
Simulasi Dhuwur 5 Cabang Bouquet Mawar Cantik Kanggo Dekorasi Rumah

Simulasi Dhuwur 5 Cabang Bouquet Mawar Cantik Kanggo Dekorasi Rumah

Barang Ora:
20116725-16
Ukuran standar: 34 * 4cm
MOQ: 800 pcs
Rega FOB: $ 0,1- $ 1,3 / pc
Logo lan pengepakan bisa disesuaikan
Ketentuan pembayaran: TT LC DP DA OA West Union lsp;

Maca liyaneKirim Enquiry
Rega Grosir 5 Cabang Bouquet Ponggawa Karnaval Cilik Kanggo Dekorasi Dekorasi

Rega Grosir 5 Cabang Bouquet Ponggawa Karnaval Cilik Kanggo Dekorasi Dekorasi

Barang Ora:
20116725-15
Ukuran standar: 30 * 4cm
MOQ: 800 pcs
Rega FOB: $ 0,1- $ 1,3 / pc
Logo lan pengepakan bisa disesuaikan
Ketentuan pembayaran: TT LC DP DA OA West Union lsp;

Maca liyaneKirim Enquiry
{kata kunci} Pabrik China - Grosir lan pemasok Union Sellers. {tembung kunci} murah, regane murah, disesuaikan lan paling anyar wis dipercaya pelanggan. Apa sampeyan pengin tuku Kembang Ponggawa CE paling laris? Hubungi kita, digawe ing China.