Kartun Keramik Natal Krim Kreatif Krim Susu Kopi Santa Tanpa Cangkir Tutup Kanggo Didol
  • Kartun Keramik Natal Krim Kreatif Krim Susu Kopi Santa Tanpa Cangkir Tutup Kanggo Didol - 0 Kartun Keramik Natal Krim Kreatif Krim Susu Kopi Santa Tanpa Cangkir Tutup Kanggo Didol - 0
  • Kartun Keramik Natal Krim Kreatif Krim Susu Kopi Santa Tanpa Cangkir Tutup Kanggo Didol - 1 Kartun Keramik Natal Krim Kreatif Krim Susu Kopi Santa Tanpa Cangkir Tutup Kanggo Didol - 1
  • Kartun Keramik Natal Krim Kreatif Krim Susu Kopi Santa Tanpa Cangkir Tutup Kanggo Didol - 2 Kartun Keramik Natal Krim Kreatif Krim Susu Kopi Santa Tanpa Cangkir Tutup Kanggo Didol - 2

Kartun Keramik Natal Krim Kreatif Krim Susu Kopi Santa Tanpa Cangkir Tutup Kanggo Didol

Barang Ora: US20116754-002
Ukuran standar: 13.7 * 9.4 * 9.6cm
MOQ: 500 pcs;
FOB: $ 0,96- $ 1 .1 / pc
Logo lan pengepakan bisa disesuaikan
Ketentuan pembayaran: TT LC DP DA OA West Union lsp;

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

DESKRIPSI PRODUKSI

Judhul

Kartun Keramik Natal Kreatif Kreatif Santa CoffeeMilk cangkir Mug tanpa tuwung Tutup kanggo didol

Spesifikasi

Bahan:

Keramik

Standar:

13,7 * 9,4 * 9,6cm

Packing:

karton

Aksesoris:

Non

Werna:

Multi warna

Panggunaan:

Dekorasi Natal

Merek:

Sumber Uni

Qty / Ctn:

60 pcs

CBM:

0,07cbm

G.W / N.W

kgs

Papan Asal:

Zhejiang, China

Conto

Unit:

PC

Wektu:

Udakara3 ~ 5 dina

Beya:

100% bisa dibalekake sawise order rampung

Wektu timbal

Pesenan 25-30 dina dikonfirmasi

Produktivitas

5000 pcs / dina

Ngundhuh Pelabuhan

Ningbo

Kiriman

(1). SeaShipping (2). Pengiriman Udara (3). Express Liwat TNT, DHL, FEDEX, UPS

Bayaran

T / T, L / C / DA / DP / OA

Sawise adol

Layanan sing apik banget, tanggung jawab

OEM & ODM

Disambut




GAMBAR GAMBAR

SERTIFIKAT KITA

Mitra Kita

KOLEKSI MANGSA

Proses manufaturing

Pengepakan Pengiriman

KEKUATAN KOMPETITIF


Panas Tags: Kreatif Natal Keramik Krim Kreatif Piala Santa Cangkir Susu Kopi Tanpa Piala Tutup Kanggo Didol, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.