Endhog Lukisan DIY Paskah
  • Endhog Lukisan DIY Paskah - 0 Endhog Lukisan DIY Paskah - 0
  • Endhog Lukisan DIY Paskah - 1 Endhog Lukisan DIY Paskah - 1

Endhog Lukisan DIY Paskah

Barang Ora: US037004-1
Ukuran standar: 4 * 6cm
MOQ: 10000 pcs;
FOB: $ 0,27- $ 0,30 / pc
Logo lan pengepakan bisa disesuaikan
Ketentuan pembayaran: TT LC DP DA OA West Union lsp;Endhog Lukisan DIY Paskah

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Judhul

Endhog lukisan DIY Paskah

Spesifikasi

Bahan:

Umpluk

Standar:

4 * 6cm

Packing:

Tas Opp

Aksesoris:

Non

Werna:

Multi warna

Panggunaan:

Paskah

Merek:

Sumber Uni

Qty / Ctn:

240 set

CBM:

61 * 47 * 72cm

G.W / N.W

13 / 12kgs

Papan Asal:

Zhejiang, China

Conto

Unit:

atur

Wektu:

Udakara 3 ~ 5 dina

Beya:

100% bisa dibalekake sawise order rampung

Wektu timbal

25-30 dina sawise pesanan dikonfirmasi

Produktivitas

5000 pcs / dina

Ngundhuh Pelabuhan

Ningbo

Kiriman

(1). Pengiriman Laut (2). Pengiriman Udara (3). Express Liwat TNT, DHL, FEDEX, UPS

Bayaran

T / T, L / C / DA / DP / OA

Sawise adol

Layanan sing apik banget, tanggung jawab

OEM & ODM

Disambut

GAMBAR GAMBAR

SERTIFIKAT KITA

Mitra Kita

KOLEKSI MANGSA

Proses manufaturing

Pengepakan Pengiriman

KEKUATAN KOMPETITIF

* 15 taun pengalaman supplier barang umum kanthi chain supermarket lan grosir, pengecer.

* 10 eksportir pemasok Non-panganan paling dhuwur saka Ningbo. Pengalaman sugih kanggo nggawe lini produk anyar kanggo klien.

* Pengalaman sing akeh kanggo nyaranake larik produk rega sing cocog miturut target pasar.

* Luwih saka 50000 pabrik langsung mitra sing wis suwe digunakake;

* 10.000 unit show nyata lan online, Ningbo & Yiwu & Shantou, 100.000 barang;

* Layanan multi-basa kalebu Rusia, Spanyol, Prancis, Inggris, lsp.

* 20 desainer, kanggo nyedhiyakake kabeh jinis kemasan lan desain produk.

* Kerjasama 14 taun karo bank lan Sinosure kanthi perawatan preferensial.

* â € œ Green Channel â € ing reresik Bea Cukai.

* Syarat pembayaran sing fleksibel kalebu: TT / OA / DA / DP / LC lsp;


Pitakon & Wangsulan

Panas Tags: Endhog Lukisan DIY Paskah, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.