Piring Kacang Serat Bambu Langsung Pabrik
  • Piring Kacang Serat Bambu Langsung Pabrik - 0 Piring Kacang Serat Bambu Langsung Pabrik - 0
  • Piring Kacang Serat Bambu Langsung Pabrik - 1 Piring Kacang Serat Bambu Langsung Pabrik - 1
  • Piring Kacang Serat Bambu Langsung Pabrik - 2 Piring Kacang Serat Bambu Langsung Pabrik - 2
  • Piring Kacang Serat Bambu Langsung Pabrik - 3 Piring Kacang Serat Bambu Langsung Pabrik - 3

Piring Kacang Serat Bambu Langsung Pabrik

Barang Ora: 20075643-32
Ukuran stardand: 3.8 * 41.8cm
MOQ: 1000 pcs;
FOB: $ 0,8- $ 1,2 / pc
Logo lan pengepakan bisa disesuaikan
Ketentuan pembayaran: TT LC DP DA OA West Union lsp;
Piring Kacang Serat Bambu Langsung Pabrik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Judhul

Piring Kacang Serat Bambu Langsung Pabrik

Spesifikasi

Bahan:

Serat Bambu

Standar:

3,8 * 41.8cm

Packing:

1 pcs / tas opp

Aksesoris:

Non

Werna:

Minangka gambar

Panggunaan:

Nggunakake Saben Dina Kanggo Pawon

Merek:

Sumber Uni

Qty / Ctn:

48 pcs

CBM:

46 * 36 * 42cm

G.W / N.W

20 / 17kgs

Papan Asal:

Ningbo, China

Conto

Unit:

PC

Wektu:

Udakara 3 ~ 5 dina

Beya:

100% bisa dibalekake sawise order rampung

Wektu timbal

25-30 dina sawise pesanan dikonfirmasi

Produktivitas

1000 pcs / dina

Ngundhuh Pelabuhan

Shantou / Ningbo

Kiriman

(1). Pengiriman Laut (2). Pengiriman Udara (3). Express Liwat TNT, DHL, FEDEX, UPS

Bayaran

T / T, L / C / DA / DP / OA

Sawise adol

Layanan sing apik banget, tanggung jawab

OEM & ODM

Disambut

GAMBAR GAMBAR

SERTIFIKAT KITA

Mitra Kita

KOLEKSI MANGSA

Proses manufaturing

Pengepakan Pengiriman

KEKUATAN KOMPETITIF

* 15 taun pengalaman supplier barang umum kanthi chain supermarket lan grosir, pengecer.

* 10 eksportir pemasok Non-panganan paling dhuwur saka Ningbo. Pengalaman sugih kanggo nggawe lini produk anyar kanggo klien.

* Pengalaman sing akeh kanggo nyaranake larik produk rega sing cocog miturut target pasar.

* Luwih saka 50000 pabrik langsung mitra sing wis suwe digunakake;

* 10.000 unit show nyata lan online, Ningbo & Yiwu & Shantou, 100.000 barang;

* Layanan multi-basa kalebu Rusia, Spanyol, Prancis, Inggris, lsp.

* 20 desainer, kanggo nyedhiyakake kabeh jinis kemasan lan desain produk.

* Kerjasama 14 taun karo bank lan Sinosure kanthi perawatan preferensial.

* â € œ Green Channel â € ing reresik Bea Cukai.

* Syarat pembayaran sing fleksibel kalebu: TT / OA / DA / DP / LC lsp;


Pitakon & Wangsulan

Panas Tags: Piring Kacang Serat Bambu Langsung Dijual, Cina

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.