Dekorasi Kéwan Kerajinan Grosir Pasokan Dekorasi Paskah Ayam
  • Dekorasi Kéwan Kerajinan Grosir Pasokan Dekorasi Paskah Ayam - 0 Dekorasi Kéwan Kerajinan Grosir Pasokan Dekorasi Paskah Ayam - 0
  • Dekorasi Kéwan Kerajinan Grosir Pasokan Dekorasi Paskah Ayam - 1 Dekorasi Kéwan Kerajinan Grosir Pasokan Dekorasi Paskah Ayam - 1
  • Dekorasi Kéwan Kerajinan Grosir Pasokan Dekorasi Paskah Ayam - 2 Dekorasi Kéwan Kerajinan Grosir Pasokan Dekorasi Paskah Ayam - 2
  • Dekorasi Kéwan Kerajinan Grosir Pasokan Dekorasi Paskah Ayam - 3 Dekorasi Kéwan Kerajinan Grosir Pasokan Dekorasi Paskah Ayam - 3

Dekorasi Kéwan Kerajinan Grosir Pasokan Dekorasi Paskah Ayam

Barang Ora: 1808145-080807
Ukuran standar: 7cm
MOQ: 1000 pcs;
FOB: $ 0.45- $ 050 / set
Logo lan pengepakan bisa disesuaikan
Ketentuan pembayaran: TT LC DP DA OA West Union lsp;Dekorasi Kéwan Kerajinan Grosir Pasokan Dekorasi Paskah Ayam

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Judhul Dekorasi kéwan kerajinan grosir dekorasi paskah teken pitik
Spesifikasi Bahan: Poliester, kayu
Standar: 7cm
Packing: 12pc / opp
Aksesoris: Non
Werna: Multi warna
Panggunaan: Dekorasi Paskah
Merek: Sumber Uni
Qty / Ctn: 480 set
CBM: 0.14
G.W / N.W 20 / 19kgs
Papan Asal: Zhejiang, China
Conto Unit: PC
Wektu: Udakara 3 ~ 5 dina
Beya: 100% bisa dibalekake sawise order rampung
Wektu timbal 25-30 dina sawise pesanan dikonfirmasi
Produktivitas 5000 pcs / dina
Ngundhuh Pelabuhan Ningbo
Kiriman (1). Pengiriman Laut (2). Pengiriman Udara (3). Express Liwat TNT, DHL, FEDEX, UPS
Bayaran T / T, L / C / DA / DP / OA
Sawise adol Layanan sing apik banget, tanggung jawab
OEM & ODM Disambut

GAMBAR GAMBAR

SERTIFIKAT KITA

Mitra Kita

KOLEKSI MANGSA

Proses manufaturing

Pengepakan Pengiriman

KEKUATAN KOMPETITIF

* 15 taun pengalaman supplier barang umum kanthi chain supermarket lan grosir, pengecer.

* 10 eksportir pemasok Non-panganan paling dhuwur saka Ningbo. Pengalaman sugih kanggo nggawe lini produk anyar kanggo klien.

* Pengalaman sing akeh kanggo nyaranake larik produk rega sing cocog miturut target pasar.

* Luwih saka 50000 pabrik langsung mitra sing wis suwe digunakake;

* 10.000 unit show nyata lan online, Ningbo & Yiwu & Shantou, 100.000 barang;

* Layanan multi-basa kalebu Rusia, Spanyol, Prancis, Inggris, lsp.

* 20 desainer, kanggo nyedhiyakake kabeh jinis kemasan lan desain produk.

* Kerjasama 14 taun karo bank lan Sinosure kanthi perawatan preferensial.

* â € œ Green Channel â € ing reresik Bea Cukai.

* Syarat pembayaran sing fleksibel kalebu: TT / OA / DA / DP / LC lsp;


Pitakon & Wangsulan

Panas Tags: Dekorasi Kerajinan Tangan Grosir Grosir Paskah Dekorasi Ayam Ayam, Cina, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Simpenan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.