Set Prop Properti Dapur sing Panas, Set Nem Piece
  • Set Prop Properti Dapur sing Panas, Set Nem Piece - 0 Set Prop Properti Dapur sing Panas, Set Nem Piece - 0

Set Prop Properti Dapur sing Panas, Set Nem Piece

Barang Ora: 19041784-121
Ukuran stardand: piso pawon 6-inch: 27.5 CM * 5.3CM,
piso woh papat inci: 20 CM * 2CM, gunting:
19.5 CM, perancang sayuran: 12.8 CM,
papan nglereni: 12.8 CM * 17.5CM * 5MM, wadhah piso: 18.5CM
MOQ: 3000 pcs;
FOB: $ 5- $ 10 / set
Logo lan pengepakan bisa disesuaikan
Ketentuan pembayaran: TT LC DP DA OA West Union lsp;Set Prop Properti Dapur sing Panas, Set Nem Piece

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Judhul

Set Prop Properti Dapur sing Panas, Set Nem Piece

Spesifikasi

Bahan:

Plastik + stainless steel

Standar:

6-inch piso pawon: 27.5 CM * 5.3CM, piso woh papat inci: 20 CM * 2CM, gunting: 19.5 CM, planer sayuran: 12.8 CM, papan pemotong: 12.8 CM * 17.5 CM * 5MM, wadhah piso: 18.5 CM

Packing:

Kothak warna

Aksesoris:

Non

Werna:

Minangka foto

Panggunaan:

kluwarga pawon

Merek:

Sumber Uni

Qty / Ctn:

48 pcs

CBM:

0.1

G.W / N.W

20 / 17kgs

Papan Asal:

Ningbo, China

Conto

Unit:

pcs

Wektu:

Udakara 3 ~ 5 dina

Beya:

100% bisa dibalekake sawise order rampung

Wektu timbal

25-30 dina sawise pesanan dikonfirmasi

Produktivitas

2000 pcs / dina

Ngundhuh Pelabuhan

Ningbo

Kiriman

(1). Pengiriman Laut (2). Pengiriman Udara (3). Express Liwat TNT, DHL, FEDEX, UPS

Bayaran

T / T, L / C / DA / DP / OA

Sawise adol

Layanan sing apik banget, tanggung jawab

OEM & ODM

Disambut

GAMBAR GAMBAR

SERTIFIKAT KITA

Mitra Kita

KOLEKSI MANGSA

Proses manufaturing

Pengepakan Pengiriman

KEKUATAN KOMPETITIF

* 15 taun pengalaman supplier barang umum kanthi chain supermarket lan grosir, pengecer.

* 10 eksportir pemasok Non-panganan paling dhuwur saka Ningbo. Pengalaman sugih kanggo nggawe lini produk anyar kanggo klien.

* Pengalaman sing akeh kanggo nyaranake larik produk rega sing cocog miturut target pasar.

* Luwih saka 50000 pabrik langsung mitra sing wis suwe digunakake;

* 10.000 unit show nyata lan online, Ningbo & Yiwu & Shantou, 100.000 barang;

* Layanan multi-basa kalebu Rusia, Spanyol, Prancis, Inggris, lsp.

* 20 desainer, kanggo nyedhiyakake kabeh jinis kemasan lan desain produk.

* Kerjasama 14 taun karo bank lan Sinosure kanthi perawatan preferensial.

* â € œ Green Channel â € ing reresik Bea Cukai.

* Syarat pembayaran sing fleksibel kalebu: TT / OA / DA / DP / LC lsp;


Pitakon & Wangsulan

Panas Tags: HOT Prop Prop Kitchen, Set Enem Piece, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.