Jual Hot Adventure Plancongan Plancong Hiking Waterproof
  • Jual Hot Adventure Plancongan Plancong Hiking Waterproof - 0 Jual Hot Adventure Plancongan Plancong Hiking Waterproof - 0

Jual Hot Adventure Plancongan Plancong Hiking Waterproof

Barang Ora: 711500366
Ukuran stardand: 54 * 33 * 18cm
MOQ: 500 pcs;
FOB: $ 4,95- $ 5,26 / pc
Logo lan pengepakan bisa disesuaikan
Ketentuan pembayaran: TT LC DP DA OA West Union lsp;Jual Hot Adventure Plancongan Plancong Hiking Waterproof

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Judhul

Jual Hot Adventure Plancongan Plancong Hiking Waterproof

Spesifikasi

Bahan:

600D oxfprd + 420D oxford

Standar:

54 * 33 * 18cm

Packing:

Tas Opp

Aksesoris:

Non

Werna:

Multi warna

Panggunaan:

Kamping, Ruangan

Merek:

Sumber Uni

Qty / Ctn:

10 pcs

CBM:

55 * 40 * 32cm

G.W / N.W

8,5 / 7,5kgs

Papan Asal:

Jiangxi, China

Conto

Unit:

PC

Wektu:

Udakara 3 ~ 5 dina

Beya:

100% bisa dibalekake sawise order rampung

Wektu timbal

25-30 dina sawise pesanan dikonfirmasi

Produktivitas

200 pcs / dina

Ngundhuh Pelabuhan

Shantou / Ningbo

Kiriman

(1). Pengiriman Laut (2). Pengiriman Udara (3). Express Liwat TNT, DHL, FEDEX, UPS

Bayaran

T / T, L / C / DA / DP / OA

Sawise adol

Layanan sing apik banget, tanggung jawab

OEM & ODM

Disambut

GAMBAR GAMBAR

SERTIFIKAT KITA

Mitra Kita

KOLEKSI MANGSA

Proses manufaturing

Pengepakan Pengiriman

KEKUATAN KOMPETITIF

* 15 taun pengalaman supplier barang umum kanthi chain supermarket lan grosir, pengecer.

* 10 eksportir pemasok Non-panganan paling dhuwur saka Ningbo. Pengalaman sugih kanggo nggawe lini produk anyar kanggo klien.

* Pengalaman sing akeh kanggo nyaranake larik produk rega sing cocog miturut target pasar.

* Luwih saka 50000 pabrik langsung mitra sing wis suwe digunakake;

* 10.000 unit show nyata lan online, Ningbo & Yiwu & Shantou, 100.000 barang;

* Layanan multi-basa kalebu Rusia, Spanyol, Prancis, Inggris, lsp.

* 20 desainer, kanggo nyedhiyakake kabeh jinis kemasan lan desain produk.

* Kerjasama 14 taun karo bank lan Sinosure kanthi perawatan preferensial.

* â € œ Green Channel â € ing reresik Bea Cukai.

* Syarat pembayaran sing fleksibel kalebu: TT / OA / DA / DP / LC lsp;


Pitakon & Wangsulan

Panas Tags: Jual Hot Adventure Plancong Plancongan Hiking Waterproof, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Simpenan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.