Nglereni Pizza Adol Panas
  • Nglereni Pizza Adol Panas - 0 Nglereni Pizza Adol Panas - 0

Nglereni Pizza Adol Panas

Barang Ora: 19041784-90
Ukuran stardand: 19.5 * 6.5cm
MOQ: 2800 pcs;
FOB: $ 1.1- $ 2 / set
Logo lan pengepakan bisa disesuaikan
Ketentuan pembayaran: TT LC DP DA OA West Union lsp;Nglereni Pizza Adol Panas

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Judhul

Nglereni Pizza Adol Panas

Spesifikasi

Bahan:

Anti karat

Standar:

19,5 * 6,5cm

Packing:

opp

Aksesoris:

Non

Werna:

Minangka foto

Panggunaan:

kluwarga pawon

Merek:

Sumber Uni

Qty / Ctn:

300 pcs

CBM:

0.12

G.W / N.W

20 / 17kgs

Papan Asal:

Ningbo, China

Conto

Unit:

pcs

Wektu:

Udakara 3 ~ 5 dina

Beya:

100% bisa dibalekake sawise order rampung

Wektu timbal

25-30 dina sawise pesanan dikonfirmasi

Produktivitas

2000 pcs / dina

Ngundhuh Pelabuhan

Ningbo

Kiriman

(1). Pengiriman Laut (2). Pengiriman Udara (3). Express Liwat TNT, DHL, FEDEX, UPS

Bayaran

T / T, L / C / DA / DP / OA

Sawise adol

Layanan sing apik banget, tanggung jawab

OEM & ODM

Disambut

GAMBAR GAMBAR

SERTIFIKAT KITA

Mitra Kita

KOLEKSI MANGSA

Proses manufaturing

Pengepakan Pengiriman

KEKUATAN KOMPETITIF

* 15 taun pengalaman supplier barang umum kanthi chain supermarket lan grosir, pengecer.

* 10 eksportir pemasok Non-panganan paling dhuwur saka Ningbo. Pengalaman sugih kanggo nggawe lini produk anyar kanggo klien.

* Pengalaman sing akeh kanggo nyaranake larik produk rega sing cocog miturut target pasar.

* Luwih saka 50000 pabrik langsung mitra sing wis suwe digunakake;

* 10.000 unit show nyata lan online, Ningbo & Yiwu & Shantou, 100.000 barang;

* Layanan multi-basa kalebu Rusia, Spanyol, Prancis, Inggris, lsp.

* 20 desainer, kanggo nyedhiyakake kabeh jinis kemasan lan desain produk.

* Kerjasama 14 taun karo bank lan Sinosure kanthi perawatan preferensial.

* â € œ Green Channel â € ing reresik Bea Cukai.

* Syarat pembayaran sing fleksibel kalebu: TT / OA / DA / DP / LC lsp;


Pitakon & Wangsulan

Panas Tags: Hot Jual Pizza Cutter, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.