Terracotta Gaya Anyar Pot Eropa Tanduran Ponggawa Rose Kanggo Omah
  • Terracotta Gaya Anyar Pot Eropa Tanduran Ponggawa Rose Kanggo Omah - 0 Terracotta Gaya Anyar Pot Eropa Tanduran Ponggawa Rose Kanggo Omah - 0

Terracotta Gaya Anyar Pot Eropa Tanduran Ponggawa Rose Kanggo Omah

Barang Ora: 20065553-05
Ukuran standar: 15 * 16.5cm; 13 * 16cm; 16 * 19cm; 15 * 16.5cm; 20 * 6cm; 19 * 6cm; 17 * 7.8cm;
18 * 8cm; 17 * 7.8cm; 13 * 5cm MOQ: 2000 pcs
Rega FOB: $ 0,5- $ 2,5 / pc
Logo lan pengepakan bisa disesuaikan
Ketentuan pembayaran: TT LC DP DA OA West Union lsp;Terracotta Gaya Anyar Pot Eropa Tanduran Ponggawa Rose Kanggo Omah

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Judhul

Terracotta Gaya Anyar Pot Eropa Tanduran Ponggawa Rose Kanggo Omah

Spesifikasi

Bahan:

(YWTSH5813 / 14/15/16) Kayu + Plastik, (YWTSH5817 / 18/21/23/24 / 27ï¼ amics Keramik + Plastik

Standar:

15 * 16.5cm

Packing:

Akeh

Aksesoris:

Non

Werna:

Multi warna

Panggunaan:

Dekorasi omah lan panggunaan pesta

Merek:

Sumber Uni

Qty / Ctn:

72 pcs

CBM:

0,23m3

G.W / N.W

(YWTSH5813 / 14/15 / 16ï¼ / 15 / 14kg, (YWTSH5817 / 18/21/23/24 / 27ï¼ / 18 / 17kg

Papan Asal:

Jinhua, China

Conto

Unit:

PC

Wektu:

Udakara 3 ~ 5 dina

Beya:

100% bisa dibalekake sawise order rampung

Wektu timbal

10-15 dina sawise pesanan dikonfirmasi

Produktivitas

1000 pcs / dina

Ngundhuh Pelabuhan

Shantou / Ningbo

Kiriman

(1). Pengiriman Laut (2). Pengiriman Udara (3). Express Liwat TNT, DHL, FEDEX, UPS

Bayaran

T / T, L / C / DA / DP / OA

Sawise adol

Layanan sing apik banget, tanggung jawab

OEM & ODM

Disambut

GAMBAR GAMBAR

SERTIFIKAT KITA

Mitra Kita

KOLEKSI MANGSA

Proses manufaturing

Pengepakan Pengiriman

KEKUATAN KOMPETITIF

* 15 taun pengalaman supplier barang umum kanthi chain supermarket lan grosir, pengecer.

* 10 eksportir pemasok Non-panganan paling dhuwur saka Ningbo. Pengalaman sugih kanggo nggawe lini produk anyar kanggo klien.

* Pengalaman sing akeh kanggo nyaranake larik produk rega sing cocog miturut target pasar.

* Luwih saka 50000 pabrik langsung mitra sing wis suwe digunakake;

* 10.000 unit show nyata lan online, Ningbo & Yiwu & Shantou, 100.000 barang;

* Layanan multi-basa kalebu Rusia, Spanyol, Prancis, Inggris, lsp.

* 20 desainer, kanggo nyedhiyakake kabeh jinis kemasan lan desain produk.

* Kerjasama 14 taun karo bank lan Sinosure kanthi perawatan preferensial.

* â € œ Green Channel â € ing reresik Bea Cukai.

* Syarat pembayaran sing fleksibel kalebu: TT / OA / DA / DP / LC lsp;


Pitakon & Wangsulan

Panas Tags: Terracotta Gaya Baru Tanduran Buatan Eropa Mawar Kanggo Omah, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Simpenan paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.