Union Grand Sukses nganakake Konferensi Pemasok Katelu

2020-11-30

Tanggal 11 November, perayaan ulang taun nomer loro lan konferensi pemasok Union Grand dianakake ing Gedung Union Penjual. Anggota tim inti lan luwih saka 70 wakil pemasok melu konferensi kasebut. Patrick Xu, presiden Sellers Union Group, Charly Chen, wakil presiden grup kasebut, lan Kenny Shao, manajer umum Union Grand melu konferensi kasebut.



Pambuka Singkat

Diadegake tanggal 11 November 2018, Union Grand saiki duwe meh 100 karyawan. Kita duwe 20 kategori produk kayata produk ruangan, mebel, perangkat keras & alat lan perlengkapan kantor. Kita nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas tinggi ing Amerika Utara, Eropa lan Amerika Selatan. Nganti saiki, kita njaga hubungan sing stabil karo luwih saka 550 pemasok domestik, sing umume ana ing Zhejiang, Jiangsu, Shandong, Fujian, Jiangxi lan Guangdong.


Ing taun 2020, Union Grand entuk pangembangan pinunjul kanthi kinerja bisnis kaping pindho dadi loro. Ing wektu cedhak, Union Grand duwe tujuan kanggo ngembangake pasar Jepang lan nggawe tata bisnis sing didominasi negara maju kalebu Amerika Serikat, Eropa, lan Jepang.



Masalah & Solusi Saiki

Masalah
â— Suplier durung cukup ngerti babagan proses pambayaran

â - Peningkatan rega tuku sing tajem

â— Wektu tundha wektu pangiriman


Solusi
â— Ngatur pembayaran saben minggu

- Milih pemasok biasa sing bisa dipercaya nalika nimbang produk anyar

â— Pangiriman pisah kanggo nyuda biaya siji-sijine pemasok

â— Ngitung maneh biaya produk karo pemasok sadurunge suplier ngunggahake rega

- Ngurangi biaya manajemen, ngoptimalake struktur produk, ningkatake efisiensi tenaga kerja, nganyarke, lan ngganti bahan baku kanggo nyetabilake rega produk tanpa mengaruhi tampilan lan fungsi

- Pangiriman rencana pengiriman tepat waktu kanggo para pemasok supaya bisa duwe cukup wektu kanggo ngatur rencana produksi lan tuku bagean produk

â— Penguatan frekuensi pelacakan wektu pangiriman

- Penyesuaian tanggal pengiriman lan rencana pangiriman sing tepat wektu



Mratelakake panemume

Sawise nggawe supaya produk, kahanan pangowahan jumlah produk lan ngirim telat kudu dihindari. Muga-muga bisa njaga kerjasama jangka panjang lan stabil karo Union Grand.



Wawasan mbesuk

Saiki, Sawetara pemasok kerja sama berkualitas tinggi duwe pengalaman lan kaluwihan unik ing desain lan pangembangan produk independen, tim e-commerce mandhiri lan konstruksi saluran pemasaran luar negeri. Union Grand bakal aktif sinau saka para pemasok kasebut lan tuwuh bareng. Muga-muga kita bisa nemokake luwih akeh kemungkinan lan papan karo para panyedhiya.


Kangge, klompok kasebut negesake pentinge lan kabutuhan anti-korupsi lan integritas ing kerja sama bisnis, kita ngarep-arep bisa nggawe lingkungan kerja sama bisnis sing apik karo para pemasok.



Ing pungkasan konferensi, Patrick Xu, presiden grup kasebut, pidato. Patrick negesake manawa taun iki bisa dianggep minangka taun pisanan pangembangan e-commerce lintas batas. Union Grand entuk kesempatan kanggo tuwuh konsumsi online kanggo entuk paningkatan dramatis kanthi nggunakake kategori produk sing sugih lan pengalaman operasi platform sing diwasa. Ing mbesuk, Union Grand gelem kerja sama karo para pemasok berkualitas tinggi kanggo nggayuh tujuan nggawe win-win lan nuduhake bisnis bareng.