Climbing Ransel Ransel Plancongan Gedhe Kanggo Hiking
  • Climbing Ransel Ransel Plancongan Gedhe Kanggo Hiking - 0 Climbing Ransel Ransel Plancongan Gedhe Kanggo Hiking - 0
  • Climbing Ransel Ransel Plancongan Gedhe Kanggo Hiking - 1 Climbing Ransel Ransel Plancongan Gedhe Kanggo Hiking - 1
  • Climbing Ransel Ransel Plancongan Gedhe Kanggo Hiking - 2 Climbing Ransel Ransel Plancongan Gedhe Kanggo Hiking - 2
  • Climbing Ransel Ransel Plancongan Gedhe Kanggo Hiking - 3 Climbing Ransel Ransel Plancongan Gedhe Kanggo Hiking - 3
  • Climbing Ransel Ransel Plancongan Gedhe Kanggo Hiking - 4 Climbing Ransel Ransel Plancongan Gedhe Kanggo Hiking - 4
  • Climbing Ransel Ransel Plancongan Gedhe Kanggo Hiking - 5 Climbing Ransel Ransel Plancongan Gedhe Kanggo Hiking - 5

Climbing Ransel Ransel Plancongan Gedhe Kanggo Hiking

Barang Ora: 711500389
Ukuran stardand: 20 * 66 * 32cm
MOQ: 500 pcs;
FOB: $ 13.20- $ 14.01 / pc
Logo lan pengepakan bisa disesuaikan
Ketentuan pembayaran: TT LC DP DA OA West Union lsp;Climbing Ransel Ransel Plancongan Gedhe Kanggo Hiking

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Judhul

Ransel Climbing Luar Ruangan Ransel plancongan kanggo hiking

Spesifikasi

Bahan:

200D nilon + 600D oxford

Standar:

20 * 66 * 32cm

Packing:

Tas Opp

Aksesoris:

Non

Werna:

Multi warna

Panggunaan:

Kamping, Ruangan

Merek:

Sumber Uni

Qty / Ctn:

10 pcs

CBM:

65 * 45 * 32cm

G.W / N.W

12 / 11kgs

Papan Asal:

Jiangxi, China

Conto

Unit:

PC

Wektu:

Udakara 3 ~ 5 dina

Beya:

100% bisa dibalekake sawise order rampung

Wektu timbal

25-30 dina sawise pesanan dikonfirmasi

Produktivitas

200 pcs / dina

Ngundhuh Pelabuhan

Shantou / Ningbo

Kiriman

(1). Pengiriman Laut (2). Pengiriman Udara (3). Express Liwat TNT, DHL, FEDEX, UPS

Bayaran

T / T, L / C / DA / DP / OA

Sawise adol

Layanan sing apik banget, tanggung jawab

OEM & ODM

Disambut

GAMBAR GAMBAR

SERTIFIKAT KITA

Mitra Kita

KOLEKSI MANGSA

Proses manufaturing

Pengepakan Pengiriman

KEKUATAN KOMPETITIF

* 15 taun pengalaman supplier barang umum kanthi chain supermarket lan grosir, pengecer.

* 10 eksportir pemasok Non-panganan paling dhuwur saka Ningbo. Pengalaman sugih kanggo nggawe lini produk anyar kanggo klien.

* Pengalaman sing akeh kanggo nyaranake larik produk rega sing cocog miturut target pasar.

* Luwih saka 50000 pabrik langsung mitra sing wis suwe digunakake;

* 10.000 unit show nyata lan online, Ningbo & Yiwu & Shantou, 100.000 barang;

* Layanan multi-basa kalebu Rusia, Spanyol, Prancis, Inggris, lsp.

* 20 desainer, kanggo nyedhiyakake kabeh jinis kemasan lan desain produk.

* Kerjasama 14 taun karo bank lan Sinosure kanthi perawatan preferensial.

* â € œ Green Channel â € ing reresik Bea Cukai.

* Syarat pembayaran sing fleksibel kalebu: TT / OA / DA / DP / LC lsp;


Pitakon & Wangsulan

Panas Tags: Climbing Ransel Luar Ruangan Ransel Plancongan Kanggo Hiking, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Simpenan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.