Pesta Ringan Main Topi Topi Payet Snazzy Kanggo Performa Ngrayakake Tari Dewasa
  • Pesta Ringan Main Topi Topi Payet Snazzy Kanggo Performa Ngrayakake Tari Dewasa - 0 Pesta Ringan Main Topi Topi Payet Snazzy Kanggo Performa Ngrayakake Tari Dewasa - 0
  • Pesta Ringan Main Topi Topi Payet Snazzy Kanggo Performa Ngrayakake Tari Dewasa - 1 Pesta Ringan Main Topi Topi Payet Snazzy Kanggo Performa Ngrayakake Tari Dewasa - 1

Pesta Ringan Main Topi Topi Payet Snazzy Kanggo Performa Ngrayakake Tari Dewasa

Barang Ora: 20126994-1009
Ukuran standar: 28 * 20 * 12cm
MOQ: 500 pcs;
FOB: $ 1,73- $ 1,9 / pc
Logo lan pengepakan bisa disesuaikan
Ketentuan pembayaran: TT LC DP DA OA West Union lsp;

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PRODUKSIDESCRIPTION

Judhul

Main peran minangka topi pesta kanggo topi sequinsnazzy kanggo kinerja ngrayakake tari diwasa

Spesifikasi

Bahan:

Poliester

Standar:

28 * 20 * 12cm

Packing:

karton

Aksesoris:

Non

Werna:

Multi warna

Panggunaan:

Aksesoris Pesta

Merek:

Sumber Uni

Qty / Ctn:

96 pcs

CBM:

0,07m3

G.W / N.W

6.5 / 5.7kgs

Papan Asal:

Zhejiang, China

Conto

Unit:

PC

Wektu:

Udakara3 ~ 5 dina

Beya:

100% bisa dibalekake sawise order rampung

Wektu timbal

Pesenan 25-30 dina dikonfirmasi

Produktivitas

5000 pcs / dina

Ngundhuh Pelabuhan

Ningbo

Kiriman

(1). SeaShipping (2). Pengiriman Udara (3). Express Liwat TNT, DHL, FEDEX, UPS

Bayaran

T / T, L / C / DA / DP / OA

Sawise adol

Layanan sing apik banget, tanggung jawab

OEM & ODM

Disambut




GAMBAR GAMBAR

SERTIFIKAT KITA

Mitra Kita

KOLEKSI MANGSA

Proses manufaturing

Pengepakan Pengiriman

KEKUATAN KOMPETITIF

* 15 taun pengalaman supplier barang umum kanthi chain supermarket lan grosir, pengecer.

* 10 eksportir pemasok Non-panganan paling dhuwur saka Ningbo. Pengalaman sugih kanggo nggawe lini produk anyar kanggo klien.

* Pengalaman sing akeh kanggo nyaranake larik produk rega sing cocog miturut target pasar.

* Luwih saka 50000 pabrik langsung mitra sing wis suwe digunakake;

* 10.000 unit show nyata lan online, Ningbo & Yiwu & Shantou, 100.000 barang;

* Layanan multi-basa kalebu Rusia, Spanyol, Prancis, Inggris, lsp.

* 20 desainer, kanggo nyedhiyakake kabeh jinis kemasan lan desain produk.

* Kerjasama 14 taun karo bank lan Sinosure kanthi perawatan preferensial.

* â € œ Green Channel â € ing reresik Bea Cukai.

* Syarat pembayaran sing fleksibel kalebu: TT / OA / DA / DP / LC lsp;


Pitakon & Wangsulan

Panas Tags: Pola Role Uping Topi Cahaya Topi Payet Snazzy Kanggo Kinerja Ngrameke Tari Dewasa, Tiongkok, Pemasok, Pedagang Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.