Wholesale Bearing PE Foam Teddy Rose Bear kanggo Dina Valantine Pernikahan
  • Wholesale Bearing PE Foam Teddy Rose Bear kanggo Dina Valantine Pernikahan - 0 Wholesale Bearing PE Foam Teddy Rose Bear kanggo Dina Valantine Pernikahan - 0
  • Wholesale Bearing PE Foam Teddy Rose Bear kanggo Dina Valantine Pernikahan - 1 Wholesale Bearing PE Foam Teddy Rose Bear kanggo Dina Valantine Pernikahan - 1
  • Wholesale Bearing PE Foam Teddy Rose Bear kanggo Dina Valantine Pernikahan - 2 Wholesale Bearing PE Foam Teddy Rose Bear kanggo Dina Valantine Pernikahan - 2
  • Wholesale Bearing PE Foam Teddy Rose Bear kanggo Dina Valantine Pernikahan - 3 Wholesale Bearing PE Foam Teddy Rose Bear kanggo Dina Valantine Pernikahan - 3
  • Wholesale Bearing PE Foam Teddy Rose Bear kanggo Dina Valantine Pernikahan - 4 Wholesale Bearing PE Foam Teddy Rose Bear kanggo Dina Valantine Pernikahan - 4
  • Wholesale Bearing PE Foam Teddy Rose Bear kanggo Dina Valantine Pernikahan - 5 Wholesale Bearing PE Foam Teddy Rose Bear kanggo Dina Valantine Pernikahan - 5

Wholesale Bearing PE Foam Teddy Rose Bear kanggo Dina Valantine Pernikahan

Barang Ora: 19093785-1
Ukuran mobil: 25 * 20 * 20cm
MOQ: set 2000;
FOB: $ 2,5- $ 6 / set
Logo lan pengepakan bisa disesuaikan
Ketentuan pembayaran: TT LC DP DA OA West Union lsp;Wholesale Bearing PE Foam Teddy Rose Bear kanggo Dina Valantine Pernikahan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Judhul

Wholesale Bearing PE Foam Teddy Rose Bear kanggo Dina Valantine Pernikahan

Spesifikasi

Bahan:

PE + Foam

Ukuran:

25 * 20 * 20cm / 40 * 30 * 30cm

Packing:

Oppbag / kothak pvc

Label pribadi

YES

Werna:

Multi warna

Panggunaan:

Dekorasi Mainan Hadiah

Merek:

Sumber Uni

Qty / Ctn:

60pc

CBM:

0,23cbm

G.W / N.W

10 / 9kgs

Papan Asal:

SHANTOU, China

Conto

Unit:

SET

Wektu:

Udakara 3 ~ 5 dina

Beya:

100% bisa dibalekake sawise order rampung

Wektu timbal

25-30 dina sawise pesanan dikonfirmasi

Produktivitas

20000 set / dina

Ngundhuh Pelabuhan

Ningbo utawa Qingdao

Kiriman

(1). Pengiriman Laut (2). Pengiriman Udara (3). Express Liwat TNT, DHL, FEDEX, UPS

Bayaran

T / T, L / C / DA / DP / OA

Sawise adol

Layanan sing apik banget, tanggung jawab

OEM & ODM

Disambut

GAMBAR GAMBAR

SERTIFIKAT KITA

Mitra Kita

KOLEKSI MANGSA

Proses manufaturing

Pengepakan Pengiriman

KEKUATAN KOMPETITIF

* 15 taun pengalaman supplier barang umum kanthi chain supermarket lan grosir, pengecer.

* 10 eksportir pemasok Non-panganan paling dhuwur saka Ningbo. Pengalaman sugih kanggo nggawe lini produk anyar kanggo klien.

* Pengalaman sing akeh kanggo nyaranake larik produk rega sing cocog miturut target pasar.

* Luwih saka 50000 pabrik langsung mitra sing wis suwe digunakake;

* 10.000 unit show nyata lan online, Ningbo & Yiwu & Shantou, 100.000 barang;

* Layanan multi-basa kalebu Rusia, Spanyol, Prancis, Inggris, lsp.

* 20 desainer, kanggo nyedhiyakake kabeh jinis kemasan lan desain produk.

* Kerjasama 14 taun karo bank lan Sinosure kanthi perawatan preferensial.

* â € œ Green Channel â € ing reresik Bea Cukai.

* Syarat pembayaran sing fleksibel kalebu: TT / OA / DA / DP / LC lsp;


Pitakon & Wangsulan

Panas Tags: Grosir PE Foam Teddy Rose Bearing kanggo Dina Valantine Pernikahan, Tiongkok, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk