Ornamen Bola Plastik Plastik Grosir 6pc / Set Kanthi Warna Tradisional
  • Ornamen Bola Plastik Plastik Grosir 6pc / Set Kanthi Warna Tradisional - 0 Ornamen Bola Plastik Plastik Grosir 6pc / Set Kanthi Warna Tradisional - 0
  • Ornamen Bola Plastik Plastik Grosir 6pc / Set Kanthi Warna Tradisional - 1 Ornamen Bola Plastik Plastik Grosir 6pc / Set Kanthi Warna Tradisional - 1
  • Ornamen Bola Plastik Plastik Grosir 6pc / Set Kanthi Warna Tradisional - 2 Ornamen Bola Plastik Plastik Grosir 6pc / Set Kanthi Warna Tradisional - 2
  • Ornamen Bola Plastik Plastik Grosir 6pc / Set Kanthi Warna Tradisional - 3 Ornamen Bola Plastik Plastik Grosir 6pc / Set Kanthi Warna Tradisional - 3
  • Ornamen Bola Plastik Plastik Grosir 6pc / Set Kanthi Warna Tradisional - 4 Ornamen Bola Plastik Plastik Grosir 6pc / Set Kanthi Warna Tradisional - 4
  • Ornamen Bola Plastik Plastik Grosir 6pc / Set Kanthi Warna Tradisional - 5 Ornamen Bola Plastik Plastik Grosir 6pc / Set Kanthi Warna Tradisional - 5

Ornamen Bola Plastik Plastik Grosir 6pc / Set Kanthi Warna Tradisional

Barang Ora: 19094058-91902
Ukuran standar: 6cm
MOQ: 1000 pcs;
FOB: $ 0,40- $ 0,52 / pc
Logo lan pengepakan bisa disesuaikan
Ketentuan pembayaran: TT LC DP DA OA West Union lsp;Ornamen Bola Plastik Plastik Grosir 6pc / Set Kanthi Warna Tradisional

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Judhul

Ornamen Bola Plastik Plastik Grosir 6pc / disetel nganggo warna tradisional

Spesifikasi

Bahan:

Plastik

Standar:

6cm

Packing:

Kothak PVC

Aksesoris:

Non

Werna:

Multi warna

Panggunaan:

NatalDecorations

Merek:

Sumber Uni

Qty / Ctn:

72 set

CBM:

59 * 44 * 28cm

G.W / N.W

26.8 / 25kgs

Papan Asal:

Zhejiang, China

Conto

Unit:

PC

Wektu:

Udakara 3 ~ 5 dina

Beya:

100% bisa dibalekake sawise order rampung

Wektu timbal

25-30 dina sawise pesanan dikonfirmasi

Produktivitas

5000 pcs / dina

Ngundhuh Pelabuhan

Ningbo

Kiriman

(1). Pengiriman Laut (2). Pengiriman Udara (3). Express Liwat TNT, DHL, FEDEX, UPS

Bayaran

T / T, L / C / DA / DP / OA

Sawise adol

Layanan sing apik banget, tanggung jawab

OEM & ODM

Disambut

GAMBAR GAMBAR

SERTIFIKAT KITA

Mitra Kita

KOLEKSI MANGSA

Proses manufaturing

Pengepakan Pengiriman

KEKUATAN KOMPETITIF

* 15 taun pengalaman supplier barang umum kanthi chain supermarket lan grosir, pengecer.

* 10 eksportir pemasok Non-panganan paling dhuwur saka Ningbo. Pengalaman sugih kanggo nggawe lini produk anyar kanggo klien.

* Pengalaman sing akeh kanggo nyaranake larik produk rega sing cocog miturut target pasar.

* Luwih saka 50000 pabrik langsung mitra sing wis suwe digunakake;

* 10.000 unit show nyata lan online, Ningbo & Yiwu & Shantou, 100.000 barang;

* Layanan multi-basa kalebu Rusia, Spanyol, Prancis, Inggris, lsp.

* 20 desainer, kanggo nyedhiyakake kabeh jinis kemasan lan desain produk.

* Kerjasama 14 taun karo bank lan Sinosure kanthi perawatan preferensial.

* â € œ Green Channel â € ing reresik Bea Cukai.

* Syarat pembayaran sing fleksibel kalebu: TT / OA / DA / DP / LC lsp;


Pitakon & Wangsulan

Panas Tags: Ornamen Bola Natal Plastik Grosir 6 pc / Set Kanthi Warna Tradisional, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, didol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.