Sumber Uni Wis Siap Kanggo Pameran Canton kaping 127

2020-06-29

Wektu iki, hadiah isih bakal dadi produk utama, lan bakal ana macem-macem produk fash-ion lan barang-barang konsumen sing bisa obah cepet sing bisa dipilih.


Para pelanggan. kita duwe meh 500 conto lan tim bakal kasedhiya ing kene ngenteni sampeyan ing ruang tamu sing amba. wiwit tanggal 15 Juni nganti 25 Juni. kita bakal siyap-siyap 24/7.


Rawuh online Canton Fair minangka pengalaman anyar lan anyar kanggo Sellers Union Group, mula saben anak perusahaan wis nyiyapake persiapan cukup kanggo pameran kanton kaping 127 kayata milih produk sing dipamerake, nggawe katalog elektronik, njupuk video VR lan bentuk liyane sing cocog kanggo promosi online kanggo nuduhake com-pany lan produk. Kajaba iku, kita positif sinau babagan carane ngrekam video
lan nglakoni urip sing jembar.


Kategori produk digambarake ing dolanan pendidikan ing ngisor iki, dolanan olahraga ruangan, dolanan DIY, dolanan mobil, dolanan meja, dolanan omah dolanan lan dolanan bayi. KATEGORI produk macem-macem, rega murah lan kontrol kualitas profesi bisa dirangkum minangka kaluwihan produk.


Kita ngarep-arep pameran Canton kaping 127 lan kita yakin manawa model anyar iki bakal nggawa pengalaman anyar kanggo para pembeli lan mantan tukang sihir. Temokake ing ruang siaran langsung!


Saliyane produk akeh tradhisi, kita uga wis ngembangake sawetara produk anyar sing unik, mula bakal ana akeh pilihan kanggo pelanggan sing bisa dipilih saka Union Grand sing digoleki kanggo entuk kerjasama win-win karo luwih akeh klien.


Nganti saiki, kita wis nyiapake udakara 200 gaya produk. Kita nyaranake kanthi positif produk ijo, kayata tas daur ulang lan barang perawatan pribadi kaya produksi ronmental saiki wis dadi tren global Para pelanggan, sugeng rawuh ing Broadcastroom nyata! Kita duwe keuntungan sing jelas dibandhingake karo perusahaan liyane. Utamane, kita bisa njamin manawa kabeh produk sing ditampilake anyar

sing durung nate ditampilake sadurunge. Kapindho, kita bisa entuk tren anyar babagan tren pasar dinamis kanthi langsung gumantung karo pasar Yiwu. Minangka kanggo desain produk, mayoritas pelanggan kalebu pria tengah lan pengecer, saengga kita bisa sinau saka ide anyar. Kajaba iku, kita bakal ngetutake kabeh proses saka bahan baku nganti dikirim: mula kita bisa ngontrol kualitas produk, rega, lan wektu timbal kanthi mandhiri. Muga-muga bisa menehi pilihan pilihan kanggo para pelanggan biasa lan nggawe hubungan apik karo klien anyar !