Babagan awake dhewe

Sumber Uni co., Ltd

Union Source Co., Ltd didegaké ing taun 2005. Minangka salah sawijining pemasok barang dagangan umum paling gedhe saka NINGBO China. produk Macem-macem saka Houseware; Pawon; Barang kebon; Ruangan & Kamping; Dolanan; Hadiah; Pesta & Festival; Alat tulis; Hardware & Alat; Barang-barang ingon-ingon; DIY & Souvenir lsp; Udakara 200 pemain profesional, kalebu: departemen penjualan / departemen tuku / departemen doucments / departemen QC / departemen Desainer / departemen SDM / departemen IT; Luwih saka 50000 sumber daya pabrik langsung, Umume ora duwe hak ekspor lan gumantung karo ekspor, sawetara pabrik sing duwe pemegang saham, mula bisa entuk rega sing kompetitif; 11000m2 Showroom Loro-lorone ing Pusat Operasi NINGBO / YIWU / SHANTOU; Gudang 50000m2 SEPERATE kanggo panyimpenan barang, inspeksi pihak katelu; ngemot kontaminer; Ing taun 2019 jumlah total turnover udakara $ 180 yuta; Tujuan kita: Rega paling apik; kualitas paling apik; layanan paling apik Kerjasama Win-Win Sugeng rawuh pelanggan saka saindenging jagad. Kita percaya tenan yen prinsip "WIDER, BARU, KUALITAS LEBIH BAIK, PRICEY LEBIH BAIK, LAYANAN LEBIH BAIK" bakal menehi penak lan kepuasan nalika kerja sama sing wis suwe. SUMBER UNIONâ € ”TRADE PASAR

Enquiry For Pricelist

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Paling AnyarNews